VÄLKOMMEN TILL TRUD´S HEMSIDA!

På den här sidan presenterar vi bra och dåliga prylar och leverantörer.

I de detta avsnittet presenterar vi sådant som vi har blivit missnöjda med.

Eliassons Segel & Kapell håller inte vad vi kommit överens om.

När vi skulle iväg på vår långsegling hade vi sett en beskrivning i JRSK’s klubbtidning på en tygvägg som man kunde fästa i akterkant av spryhooden så att man kunde sitta torrt och i lä därunder även om vinden är akterlig.

Vi kontaktade då Eliassons Segel & Kapell i Februari och kom överens om att dom skulle komma och malla upp när yttertemperaturen blivit hög nog så att tejpen fungerar. I April ser jag på väderleksrapporten att det kommande vecka kommer att bli tillräckligt varmt och ringer då till Jens som säger att väderrapporterna inte alltid är att lita på men dom ligger i startgroparna.

När det så visar sig att temperaturen stiger väl över vad som krävs ringer jag Jens igen och och undrar när han kommer.

Han meddelar då att dom endast sover, äter och jobbar och har ingen tid med oss, och förresten åker jag utomlands på semester på Fredag.

Jag blev så paff att jag inte kom på vad jag skulle säga. Vi hade bokat tid långt i förväg och nu var det April. Vi känner oss rejält lurade och förstår att alla i branschen har fullt upp så här års. Håll er borta från detta företag. Vi har senare förstått att han inte är att lita på.

I de detta avsnittet presenterar vi sådan som vi har blivit nöjda med.

BriMarin hjälper oss som hamnat i en knivig situation.

Som jag skrev under missnöjda erfarenheter ville vi ju ha en tygvägg att sitta bakom när det blåser och skvätter men blivit lurade när väl man lovat att komma och påbörja arbetet sent i April. Själv hade jag resignerat men Pia sätter sig och ringer till diverse kapell och syfirmor. Hon får många stora suckar i örat och orkar inte varje gång förklara varför hon ringer så sent.

Man inser ju att dom betraktar henne som ännu en idiot som ringer i elfte timmen. Vi skall ju snart ge oss iväg så det är ju inte läge att vänta till nästa år som annars väl hade varit ok men inte för oss som dessutom tänkt gå via Skottland och Orkney där det brukar vara ganska kallt.

Efter att ringt ett större antal firmor med samma nedslående kommentarer fick hon Brittmari på tråden. Hon lyssnar på Pia’s berättelse och förstår hur gärna vi vill ha vår tygvägg och förbarmar sig över vårt öde. Hon lovar att ta sig an jobbet trots att hon redan hade mycket att göra. Helt underbart. Britmari är en jättetrevlig människa som fixar vår tygvägg till ett mycket facilt pris. Vi var beredda att betala nästan vad som helst för denna.

Vi kan mycket varmt rekommendera BriMarin om ni skall ha sytt någonting i kapellväg.

[Hem] [Besättning] [Båten] [Fotoalbum] [Position] [Traktorn] [Kontakt] [Länkar] [Bra/Dåligt]
[Hem] [Besättning] [Båten] [Fotoalbum] [Position] [Traktorn] [Kontakt] [Länkar] [Bra/Dåligt]